LÄHETÄ VIESTI

TYLLILÄNKATU 1

Täydellinen yksiö upeassa taloyhtiössä

Etsitkö uutta kotia, jossa yhdistyvät moderni mukavuus ja erinomainen sijainti? Hämeenlinnan Tyllilänkadulla sijaitseva valoisa ja moderni yksiö odottaa juuri sinua!

Tämä 32m² yksiö sijaitsee Tyllilänkatu 1, kolmannessa kerroksessa, tarjoten rauhallista asumista ilman hissin ääniä. Asunnon pinnat ovat kuin uudet ja jokainen yksityiskohta on huolella valittu luomaan viihtyisä tunnelma. Keittiöstä löytyy astianpesukone, ja runsaasti laskutilaa, joka tekee arjesta entistä sujuvampaa. Kylpyhuone on hiljattain saneerattu, ja se tarjoaa raikkaan kylpyhetken jokaiselle päivälle. Säilytystilaa löytyy kahden liukuovikaapiston ansiosta.

Tyylikäs ja ekologinen taloyhtiö

Taloyhtiö on käynyt läpi näyttävän julkisivuremontin, joka tuo rakennukseen uutta eloa ja tyylikkyyttä. Ekologisuus on otettu huomioon maalämpöön siirtymisen myötä, mikä vähentää asumisen ympäristövaikutuksia ja tuo säästöjä lämmityskustannuksissa.

Erinomainen sijainti

Hämeenlinna tarjoaa asukkailleen loistavat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Tyllilänkatu 1 sijaitsee keskeisellä paikalla, josta pääset helposti kaupungin keskustaan, ostosmahdollisuuksiin ja vapaa-ajan aktiviteettien pariin. Alueen vehreät puistot ja kauniit ulkoilureitit tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja rentoutumiseen.

Tule tutustumaan ja ihastu!

Älä missaa tilaisuutta muuttaa uuteen viihtyisään kotiin, jossa kaikki on valmiina odottamassa sinua. Tämä yksiö Tyllilänkadulla on täydellinen valinta niin opiskelijalle, työssäkäyvälle kuin eläkeläisellekin, joka arvostaa kodinomaista asumista ja erinomaista sijaintia.

Tervetuloa kotiin!

TARJOA MEILLE ASUNTOASI